torsdag den 2. juli 2015

Mit liv har taget en helt ny drejning

For første gang i mit liv, har jeg et arbejde (praktik), hvor jeg har glædet mig som et lille barn til jul med at komme i gang. Det har kriblet i fingrene og jeg har flere gange knebet mig selv i armen, for at være sikker på dette ikke bare var en drøm!!!

Men det er det ikke, det er altså en realitet - og endnu mere nu, hvor jeg har fået RÅBT det ud til hele VERDEN :) . . .  
- Eller i alt fald BlogVerden

Min arbejdsplads ser i dag sådan ud:


Ja, det er hårde odds - sidder nemlig på min terrasse. Men det stopper ikke her, for det mit arbejde kommer til at bestå af, er opdatering af Facebook for et forholdsvis nyt hudplejeprodukt i Danmark, afprøve produkterne og fortælle jer om dem.... Jeg glæder mig, kan slet ikke vente!!!

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har brugt så lang tid på mig selv, som jeg gjorde i går, da  jeg afprøvede indtil flere af produkterne - REN selvforkælelse og velvære. . .
OG, en del af mit arbejde :)

Hvis du har lyst til at vide mere om produkterne, er du velkommen til at besøge siden Goldi og på  Facebook har du mulighed for at vinde nogle af produkterne... og jeg bliver SÅ glad, hvis du også LIKER :)

Du kan selvfølgelig også følge med her hos mig, for lur mig, om ikke der måske godt kunne komme et enkelt indlæg eller to mere om Goldi.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar