onsdag den 20. februar 2013

Krea-rum

Nu kan jeg snart sætte et kæmpe stort flueben ud for vores krearum-TO DO. Jeg har efterhånden fået lavet alt det jeg gik og drømte om med rummet..... det er ikke kun mig der har være i gang, jeg har haft rigtig god hjælp af børnenes far, nok Verdens bedst X ;o) 
Han komme stadig og hjælper til, når mine ønsker strider mod mine evner (læs: når der skal bores med slag, løftes tunge ting, el m.m.) Jeg sørger for at han får noget godt mad mens han er her, ungerne hygger sig med at hjælpe til og jeg, ja jeg får ført nogle drømme ud i livet, det er da total 
WIN, WIN, WIN, WIN etc. :) :) :)

Nå men tilbage til Idyl-børnenes og mit yndlingssted i huset... VORES KÆLDER
Tjaaaaaaa, det lyder egentlig ikke særligt hyggeligt, men det er det, kom bare med ned og kig 

Nogle af alle vores farver, som er med til at gøre rummet rigtig hyggeligt
Børnehjørnet, hvor Clara kan sidde med hendes symaskine, Oscar med hans maling og victor, han er ikke den store KREA-GØRDETSELV-DRENG men han kan få masser af tid til at gå ved computeren og så kan vi alle være sammen om at hygge, på hver vores måde. Reolen ved siden af bordet er med alle "skal-ikke-spørge-mor-om-lov-først" ting. Alt i kasser og æsker, så er det nemlig dejligt nemt at sætte på plads igen ;o)

MIT hjørne!!! med min kære symaskine, overlocker og alt muligt andet tingel-tangler der er godt at have liiiige ved hånden. Bag mig står en reol med gode krea-bøger, mønstre og lækre stoffer :) :) :)

I skal bestemt ikke snydes for FØR-billederne. Det skal være skidt før det kan blive godt, og rent faktisk så hygger jeg mig med at der kan herske TOTAL kaos og efter lidt tid så vupti vapti, ser man resultatet MEGET tydeligt, det er da lykke!!!!
Om lidt vender børnene hjem, med garanti meget trætte. Faderen har været så elskværdig at tage dem med i svømmeren i mange timer, så dejlige trætte og rene børn, der lige skal have lidt aftensmad, måske en hyggelig film og så i seng.

De næste dage har vi ret travlt.... I må vente med at se hvorfor ;o)

Og så har jeg altså haft gang i rigtig mange andre ting, imens børnene har holdt ferie hos deres far, det må I også vente med at se, men det har noget med flere flueben at gøre ;o)

onsdag den 13. februar 2013

Girls Night...

Det er lige præcis, hvad Clara og jeg havde i går. 
Bare os to tøser, kreahygge, the, sushi og romkugler mmmmmmmmmmmm, 
en dag/aften jeg sent vil glemme :o)

Så er der dækket og op tændt levende lys... så mangler mor bare lige en skvit rødvin i glasset ;o)
 Claras eftermiddags-syssel blev til dette søde påskeæg, hun har selv syet striber sammen, klippet og syet ægget sammen, blonde og bånd fik hun hjælp til. Og jeg, jeg arbejder stadig med neon og jumpsuits :) :) :)

1000 tak for en uforglemmelig dag min kære Clara!!!

mandag den 11. februar 2013

Dagens dagsprogram...

har stået på "absolut ingenting" :o)
Børnene er i de bedste hænder hos faderen, og de tog hunden med, så her er ingen der skal passes på, gås tur med eller laves mad til, lige nu nyder jeg roen.... og har altså lavet absolut ingenting.

Jeg har været i godt selskab med Harry Hole, er nemlig gået i gang med at læse Genfærd.
Hvis ikke du kender Jo Nesbø's krimier så kan de godt anbefales!!!

Men på sådan en "absolut ingenting" dag, kan jeg da bruge tiden på at vise jer lidt af det, jeg har fået lavet ;o)

Sidst Oscar var hos faderen ringede han til mig, han var så stolt som jeg aldrig har hørt ham før, de havde nemlig i 0.a lært hele alfabetet... og endda før B-klassen (det styrer jo for vildt). Jeg lovede Oscar at vi som belønning til den gode klasse skulle bage en ABC-kage ;o) 
Det blev til disse muffins... og ja, jeg måtte have hjælp af alle 3 unger, da vi skulle lægge glasur med vokaler og konsonanter :) :) :) 
Oscar og jeg fik skrevet bogstaverne ved fælles hjælp, og sikke stolt han var, da vi havde dem med i skolen. Hans klassekammerater var lige så fornøjet som Oscar ;o)

Jeg har laaaaaangt om længe fået lavet en jumpsuit til Oscar, han har været meget træt af han ikke ejede sådan en... Moderens kreation er godkendt til UG... og passer fint til afslapning med playstation ;o)

Jeg har faktisk også fået lavet en til Victor, men den nåede jeg aldrig at få taget billede af... nu er den i brug nonstop, og kan sagtens være i brug 3-4 dage indtil jeg INSISTERE på at den SKAL vaskes!!!!

Dejligt når tingene man laver kommer på ungernes TOP 5 
:) :) :)

Når jeg er færdig med dagens dont: at lave ingenting
så har jeg en ønskeliste så lang, jeg får nemlig ikke børnene hjem før på onsdag og så skal de holde vinterferie med faderen allerede fra fredag igen.

På min liste står både lidt af det kedelige så som rengøring, men der er bestemt også mange gode projekter som jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, hvis jeg når nogle af ønske-projekterne, skal jeg selvfølgelig nok opdatere med billeder ;o)

Rigtig god aften til jer alle der læser med her

lørdag den 9. februar 2013

Gevirjagt!!!!

I dag, har vi været ude i vores Dyrehave, vi har nemlig et meget stort ønske om at finde nogle af de gevir kronvildtet taber nu her ved denne tid.

Jeg har set nogle stykker med kun det ene gevir, og dermed fået bekræftet, at det altså er nu man skal kigge efter dem.

Vi havde ikke så stort held med os, men vi har set mange spor efter de meget smukke dyr.

ATT: billedespam forude!!!!

Lidt spooky øjne den har
Vi kan se I er her!!!!

3 søgende jægere ;o)


Oscar har fundet et spor

Nej, her var heller ingen gevir, selv om der er blevet arbejdet godt med at skrabe

I dækning!!!! Snigskytter i sigte
Bare fordi... der er et eller andet over sådan en gammel stub

hmmmmm, hvem kigger på hvem???

Så går turen hjem til skoven igen

Jeg tror aldrig jeg bliver træt af at kigge på dem

Det kan godt anbefales at tage en tur til Hindsgavl Dyrehave ved Middelfart, mange steder er der lavet bålsteder, hvor der ligger brænde til fri afbenyttelse. 
Her kan du se et kort over parken, med stier, picnic-steder og meget mere.

Det er virkelig et besøg værd......

Især når man kommer hjem til Claras nybagte hindbærsnitter efter sådan en dejlig tur
 total WIN, WIN :)

Med hensyn til vores "gevir-jagt" 
så er der vidst ikke andet for, end at lave en ny tur... snart ;o)


fredag den 8. februar 2013

Klokken 25

Pyhhhh, det var på et hængende hår jeg nåede det..... altså at få syet Oscars krokodille-kostume, så da jeg flåede den ud af symaskinen i dag, for at nå ned til SFO's Fastelavnsfest, kom jeg til at tænke på Nephews Klokken 25, for klokken 25 må også være sådan lidt i sidste øjeblik :o)

Kan ikke forstå at den Fastelavn skal blive ved med at komme bag på mig, eller også skal jeg bare sande at jeg arbejder bedst under pres ;o)

Men her er den, Oscars Krokodille outfit. Jeg har brugt Stof 2000 krokodille/kat mønster, men selvfølgelig med rettelser, for ham Oscar har sine helt egne ideer, og ikke mindst en meget stor tillid til at hans MOR kan føre dem ud i livet... (tak Oscar :)
Hovedet har jeg lavet lidt på slum, efter en Nytårshat. Lige bortset fra at Oscar ikke rigtig kunne se noget, og at dragten må have været ualmindelig varm at have på, så er den da faktisk blevet meget god ;o)
Det må lille-fyren også synes, for i skrivende stund er han stadig iført den varme sag :) :) :)


Victor har, traditionen tro, været Ninja som ca. 95% af alle de andre drenge der var med til Fastelavn :)

Stor tak til Føtex, for at have billig Ninja-dragt, det har sparet mig for nogle timer og materialer.

Og så får I altså også lige Klokken 25, en af de absolutte favoritter for tiden i Idyl, giv den bare gas på volumen

med ønsker om en god fredag aften ;o)