søndag den 23. september 2012

Vupti vapti og færdig :o)

ej, tingene bliver desværre ikke færdige sådan bare vupti vapti, de ligger desværre tit og venter på en enkelt knap eller ender der BARE LIGE skal hæftes....
I går tog jeg mig lige sammen og vendte min balje på hovedet, og det kom der disse 4 TA DAAAAAAA ud af.

Clara har selv designet denne poncho, altså sammensat farver og valgt hvordan de skulle sættes sammen.
 Opskriften er et af Drops Design

Tasken/Indkøbsnettet er noget af en "garnsluger" jeg har brugt Paris fra DropsDesign og intet mindre end 5 nøgler er der brugt, men det er også blevet rigtig fint ;o)
 Inspirationen fik jeg hos den hækleglade blogger Helle Jessica og opskriften blev oversat til os der bare gerne vil have det på dansk af Frk. Garnglad... 1000 tak for hjælpen.

Sidste færdige projekt er veninde tasker til Clara og hendes veninde... skulle have været færdig til et diskotek i august... hmmmm nåede det ikke helt. Den ene blev færdig så de kunne dele, men uden blomst og bling bling..... det er der kommet på nu. Det har været Claras yndlingstaske, også selv om den har ligge i baljen og ventet på de sidste små finesser. Den har allerede været med i Legoland, på ture, til gymnastik og meget mere, dejligt jeg nu kan overbringe den HELT færdig, når hun kommer hjem efter weekend hos faren i morgen :o)
Opskriften er endnu en Frk. Garnglad, det er simpelthen skønt når nogle vil dele deres fantastiske opskrifter. Jeg har ændret en lille smule på opskriften så den passer til en Tøs'pige ;o)

Et par projekter kalder på mig i min "kreahule" i kælderen, mon ikke jeg når at få taget lidt billeder, så jeg kan dele projekterne med jer :o)

God søndag

søndag den 16. september 2012

Fødselsdag, fødsesldag....

fødselsdag og så liiiige den sidste fødselsdag i dag, det er hvad denne uge har stået på for mit vedkommende.... Det gør ikke noget, at der nu er en måned til den mindste af idyl-børnene, og dermed den sidste i år, fylder år. 
Kvoten er ved at være opbrugt.

Onsdag morgen, vækkede vi idyl-børnenes far, som sov her på sofaen, med skønsang og pakker på sengen, præcis som det plejer... :o)
Hyggemorgenmad og hjemmebagte boller, altså som det plejer :o)
Det var en rigtig hyggelig morgen, som levede op til alles forventninger ikke mindst børnenes.

Torsdag var det min tur til at blive vækket med morgensang og gaver på sengen, tænk sig at de helt fantastiske idyl-børn selv var kommet op og stod der på rad og række og sang for mig , var rørt til tårer.

Fredag Idyl-pigens fødselsdag for klassen, intet mindre end pyjamasparty til kl. 10 lørdag, hvad gør man ikke for sine kære :)

I skrivende stund arbejder ovnene på højtryk, jeg skal med til fødselsdag for svigerfamilien, vi plejer at slå alle 3 børnefødselsdage sammen da den del af familien kommer fra nær og fjern... mest fjern.
Jeg har lovet at komme med boller og fødselsdagskage, jeg glæder mig til at hilse på dem alle sammen, og så er det helt mærkeligt ikke at skulle bryde hjernen med alle de andre ting der skal bruges til fødselsdagen, det står faderen jo for :o) 
-det bliver ren råhygge i dag.

I aften er jeg ikke et sekund i tvivl om at den står på sofa-hygge og total afslapning, det kan godt være strikkepindene liiiige skal svinges lidt, men så bliver det vidst heller ikke mere.
Og så vil jeg glæde mig over den gode uge det har været, selv om der har været drøn på, og det ikke har været fødselsdage som det "plejer"

 
Rigtig god søndag


mandag den 3. september 2012

Maskinerne har været på arbejde i dag

Her er lidt af det jeg har fået syet, der har været godt gang i den. 
Det hele lå lige klar til at få syet... det har det gjort længe, og i dag fik jeg det endelig syet op :o)


Jeg er i fuld sving med at ligge det ind,
du kan selvfølgelig se mere, hvis du hopper over på Krummeluren, bare klik på Billedet :o)

Skøn, skøn Give Away

Hos Sukkertøy for Øyet i sammarbejde med Pattern Like


En præmie jeg HELT sikkert godt gad vinde :o)
Klik på billedet, så kan du også deltage

søndag den 2. september 2012

I mine hækle-/strikke baljer

Ligger der pt. disse projekter

Hvis man spreder det lidt ud, ser det sådan ud
- en del af projekterne mangler bare lige en nål og en knap, så det er til at se sig ud af, men......

Jeg har også, for et stykke tid siden, startet op på et evighedsprojekt, nemlig et Grannystripes tæppe, opskriften/DIY har jeg selvfølgelig lånt hos Tusindfryd lige her.
Og for det ikke skal være løgn, så har jeg også fundet strikkepindene frem, jeg har nemlig MEGET længe haft en drøm om at strikke noget fra Hanne Meedom's vendestrik. I sidste uge havde Netto noget uld-garn som liiiige passede til projektet og så måtte jeg igang ;o) Strik er ikke min stærke side, så det bliver nok også et af de projekter, der kommer til at tage sin tid.

Jeg er altså bare ikke god til at holde mig til ét enkelt projekt, der skal helst være lidt at vælge imellem så jeg kan strikke/hækle liiiige det jeg lyster.

Baljerne står fast ved siden af sofaen så mine projekter er lige til at gå til.... og nemme at tage med sig :o)

Jeg skal nok vise jer de færdige resultater, efterhånden som jeg bliver færdig med dem... måske jeg snart skulle tage mig en "nu gør jeg lige det sidste færdig"-dag   :o)