torsdag den 23. august 2012

Længe ventet

Men det ser ud som om det er på trapperne..... kom så lille Post, kan næsten ikke venteKan du???????

Lykke er.....

- at have Verdens dejligst børn :O)

I sidste uge kom jeg hjem til en fantastisk smuk buket blomster, en sød tegning og en helt overvældende seddel, alt sammen fra Clara... altså hende smuk-saggen på billedet ;o)

Og som om det ikke skulle være nok, så kom Oscar også hjem med denne smukke tegning til mig, det er næsten så mors øjne løber i vand....... 
-læg lige mærke til o'et i mor, han har altså sans for de små detaljer.
Billeder fra sidste uge, hvor vi pakkede aftensmaden og drog til stranden for at få de aller sidste solskinstimer med

Det skal slet ikke være nogen hemmelighed at livet som single-mor er MEGA hårdt, især efter 7 ugers sommerferie, hvor vi hverken har skulle spekulere på sengetider, madpakker, lektier og sport. 
Vi er vendt tilbage til hverdagen med alle dens gøremål, huskesedler, sport og alt det andet der følger med så, når dagen er omme er jeg træt og det er også blevet til nogen timers middagslur i den forgangne uge, men PYT!!!!! 
det er da alt sammen lige meget, når man bliver belønnet med dejlige smilende børn, smukke og rørende tegninger og et kæmpe kram (i ny og næ, de er ved at vokse lidt fra det der med spontane kram)

Jeg føler mig som Verdens heldigste mor, 
med Verdens dejligst børn, hvem ville ikke gøre det??????

torsdag den 9. august 2012

Skøn dag i Madsbyparken

Tirsdag blev jeg ringet op af Idyl-børnene, som i denne uge er på sidste ferie hos deres far. de ville spørge om det var muligt jeg kunne levere hjemmebagte boller..... på cykel i Madsbyparken, så ville de sørge for fyld til bollerne. En dejlig invitation jeg bestemt ikke kunne sige nej til, heller ikke selv om det krævede en god cykeltur :o)

Onsdag drog jeg af sted, og sikken en dag vi havde. Dejligt vejr, med sol men ikke for varmt og en dag der stod på TOTAL HYGGE.

Jeg skal lige love for at der var sørget for det hele, jeg er før blevet beskyldt for at pakke aaaaaaaaaalt for meget når vi skulle nogle steder... altså af min tidligere bedre halvdel, men så se lige her:
Mad og kaffe i lange baner, og selvfølgelig en "soldatertelt" :o) Kan mindre måske gøre det???? 
-det tror jeg ikke :) :) :)

Dagens største succes:

og sikken en barnepige, i hele 10 minutter vidste vi lige præcis hvor vi havde alle tre Idyl-børn :o) og så var de så dejlige stille bag efter, det tog lidt på kræfterne.

Efter en dejlig dag ude og 24 km. på cykel, var jeg ikke så svær at få i seng. I dag står den på forberedelse til Claras fødselsdag, hun runder et skarpt hjørne på søndag, hun bliver nemlig 10 år!!!!!

Rigtig god dag til jer alle, når står den på lidt praktisk arbejde... 
og så måske en badetur senere på dagen ;o)