tirsdag den 29. maj 2012

Liiiiiige om lidt....

Skal jeg hente disse beauties.....

De er købt  hos SPARTOO, super lækker siden med en maaaaaaaaasse lækre sko, jeg plejer ikke sårn at forelske mig i sko og kan sagtens gå forbi en skobutik uden at få abstinenser :o), men disse 2 par, de var et absolut MUST HAVE!!!!

Så pas på der ude, når jeg kom spadserende i mine nye sko, jeg bliver en 
TOTAL LÆKKERMÅS :o)God dag der ude
- jeg skal nyde det overskyet vejr inden døre med kreative sysler, 
Hvad skal du have dagen til at gå med????

onsdag den 23. maj 2012

Ta Daaaaaaa!!!!

Jeg vil gerne byde jer indenfor hos min  "nye" Krummeluren 
Jeg har været så heldig at Sirianna havde tid og lyst til at hjælpe mig med at få peppet mit logo lidt op, samtidig har jeg fået lagt lidt nye vare ind, det er virkelig et besøg værd ;o)Er du ligesom jeg vild med designet, og kunne du selv tænke dig at få peppet op på din blog, så kig forbi her

Trivsel i Idyl

Vi nyder det gode vejr i stride strømme, kan næsten ikke få nok så kl. bliver lidt mere end sengetid før Idyl-børnene går til ro, de STOR-TRIVES ude i vores lille have. I dag med kongekroner lavet ud af bregner, den kreative storesøster har været på spil :o)
Hygge med at få sået i vores køkken-have, som vi er ved at få styr på.
Og ikke mindst så har vi fået ryddet op i drivhuset og der er nu blevet sat tomater, agurker, passionsfrugt, auberginer, Chillie og en smule startsalat. 
Haven er lidt af en udfordring lige pt. da vi kun har hanen i køkkenet, hvor vi kan hente vand, der skal altså hentes nogle spandfulde til sådan et drivhus og div. buske vi er ved at sætte ud, men PYT, jeg har et godt arbejdsteam i mine 3 Idyl-børn :o) 

Vi har en gammel bambushæk der er gået ud, drengene har i lang tid nydt den, den er jo fuld af fægtepinde og farlige våben :o) Lige nu bruger vi bambussen til at lave gitre til alle vores slyngplanter, de bliver så fine, Clara er efterhånden gitre-flette-mester.

Vores gamle hund Bastian trives også rigtig godt på vores terrasse, der kan han, hvis ikke øjnene klapper i, holde øje med os alle.
Georginerne (knolde fra sidste år :o) er kommet i jorden og er begyndt at skyde. Og vores små marsvin på nu ca. 6 uger trives også i bedste velgående, vi kan næsten ikke nå at plukke græs og mælkebøtter i den fart de spiser dem, fortsætter de sådan bliver de omtrent lige så store som Bastian (40 kg ;o)
Selv ukrudtet imellem nogle frugttræer trives, det forstår jeg ikke!!!!

"Et par konger", iført bregne-krone og hygge på gyngestativet........ IDYL!!!!

Denne syren står i bedet ud mod fortovet, jeg elsker simpelthen denne smukke syren-tid, og dette pragteksemplar af en smuk syren kan jeg næsten ikke få øjnene fra.

A pro pos trivsel, siden vi flyttet ind i Idyl er min orkide blevet helt vild, der hvor jeg har sat pile skyder den med nye blomstergrene, det er da helt vildt.
Glæder mig til at vise jer billeder, når den står i fuldt flor.

Resten af dagen står på udeliv og lidt arbejde her ved computeren, jeg skal nemlig vise jer en smuk nyhed, bare vent og se.

Nyd dagen og det dejlige sommervejr.

fredag den 18. maj 2012

En fed fejl!!!


Eller fejl er det vel ikke helt, men da jeg sprøjtemalede Claras amagerhylde med Neon pink (på tøs'pigens bestilling selvfølgelig) og skulle til at vende den om for at male den på forsiden så den sådan ud.

 
Det ser simpelthen så sejt ud, men vi kan alligevel ikke heeeeelt bestemme os for om  vi skal male den helt pink eller vi skal beholde den sådan her, så nu behøver vi jeres hjælp...
Skal blive ved med at være som på billedet, eller skal den males på forsiden også???

Vi har et lille bord til at stå som vi snakkede om kunne blive malet lilla og så selvfølgelig neon-pink papir tapetseret på... hmmmmm?????

Resten af værelset ser indtil videre sådan ud, I skal selvfølgelig nok få opdateringer når vi kommer lidt videre, og bliver færdige med amagerhylde og bord ;o)


God fredag til jer alle

søndag den 13. maj 2012

En dejlig overraskelse

Idyl-børnene har i denne weekend været hos deres far, så jeg har ikke bidt så meget mærke i det med mors dag men, men, men..... :o)
Først på eftermiddagen bankede det på min dør og uden for stod mine 3 dejlige børn med hver deres blomsterbuket, 2 af dem buketter de selv havde bundet og den sidste, en kæmpe buket blomster.
Sikken en dejlig overraskelse, ikke mindst fordi jeg havde skudt dagen ud af hovedet, jeg føler mig som 
Verdens heldigste mor 
- med Verdens dejligste børn

Der var også købt is som vi nød ude i det dejlige vejr :O)
(en kæmpe tak til ham, der har stået bag!!!)

Buket plukket i fars have :o)

- min datter kender mig for godt, jeg elsker simpelthen denne buket plukket og bundet af hende selv.

Er du også blevet fejret på mors dag?