onsdag den 25. april 2012

Hyggen spreder sig

Både inde og ude, vi er så småt ved at få styr på, hvor tingene skal have deres plads indenfor, så det giver lidt overskud til udendørssysler også.
Det er fantastisk at kunne tage det lidt ad gangen og ikke have en masse to do's som giver stress og jag. Vi har selvfølgelig en masse planer og en masse vi... (jeg) gerne vil, men der er ikke noget der SKAL laves ahhhhhhhh!!!!
Det er ikke meget jeg har fået brugt krea-rummet endnu, kan godt mærke at energien er brugt når børnene er kommet i seng, og så har vejret også været udendørs vejr, men jer er ikke et sekund i tvivl om, at jeg nok inden længe vil få mulighed for at vise jer produktioner fra krea-rummet :o)

Og så til lidt stemningsbilleder her fra, hvor hyggen, som skrevet, er ved at indfinde sig i takt med at vi får mere og mere styr på flytterodet :)
Smukke blomster ude fra haven, det er lige som en kæmpe gave, men sådan en ny have. Der dukker nye blomster frem næsten fra dag til dag.
Den lille fugl har vi fået af Marianne/Patchworkblomst. En så fin pakke med den søde fugl og guf til både mig og Idyl-børnene. Guffen kan jeg desværre ikke vise jer, nåede simpelthen ikke at få taget billede men uhmmmm det smagte godt. Fuglen hænger i vores lampe liiiige over spisebordet, så vi hver dag kan kigge på den.
1000 tak for gaven Marianne, en sød, sød tanke.

Og så lidt opdatering fra vores have, hvor vi allerede har brugt rigtig mange hyggelige timer.
#1 før billede af køkkenhaven
#2 efter en ordentlig omgang med spade, rive og en masse jeg skal gi' dig, skal jeg.
Oscar og Victor havde gravet jordbærplanter op fra vores gamle have, de er nu sat og kommer, forhåbentlig til at give en masse gode jordbær.
#3 mælkebøtternes skræk: Victor med en smart ta' mælkebøtter op vupti vapti fra Fiskars.... den får mindst 5 stjerne af os, kan slet ikke forstå vi har kunne leve uden ;o)
#4 Idyl-børnene i haven... på helt eget initiativ   
- og så er det ikke en gang løgn, ingen bestikkelse, ikke noget andet end lyst, det er da helt vildt. Nu skal vi bare have købt nogle frø, så vi kan få sået en masse godt.

Rigtig god dag til jer alle

min dag står på lidt rengøring og så skal jeg hente Victor efter skole. Han skal have sin første legekammerat med hjem i dag og skal følges med ham til fodbold, det er GRANDE, jeg har en dreng der er i hopla :o)...... I LOVE IT

lørdag den 14. april 2012

Dagens dont

Jeg troede egentlig at dagen i dag skulle gå med total afslapning og måske en lille smule praktisk arbejde, men næhhhhh nej, for med sådan et værksted, er det næsten ikke til at lade være med at være handywoman, slet ikke når der stadig står mange papkasse med lækre ting der bare venter på at blive samlet :o)

Så aller først får i lige lov til at kigge indenfor i MIT fine værksted :o)
Med WD-40 og det hele - jo jo, der mangler skam ikke noget :o) Det er desværre ikke mig selv der har sat det op, jeg har endnu ikke helt taget mig sammen til det der med slagboremaskiner, så det er IDYL-børnenes far der har været og hjælpe ;o)

Og så til dagens TA DA
Mit fantastiske Ikea skab står nu samlet og der ligger ikke flere bunker og flyder i mit soveværelse, jeg mangler stadig en enkelt sektion, så derfor har jeg ikke kunne sætte låger på.
Bagsiden af skabene ser ikke så fantastiske ud, meeeeeeen bare vent, der er en mening med galskaben ;o)

I kælderen er der også sket en smule....
Nej, ikke her!!!! det skulle da lige være mere rod på alle borde ;o)

- men her, har nemlig også fået samlet, nogle desværre alt for billige reoler fra Jem & Fix, men det går an. Jeg er så småt begyndt at få flyttet alle tingene fra gulvet og bordene ind på reolen, jeg er meget spændt på at se bordplade igen, så min aften skal gå med musik og hygge i kælderen :o)
Syntes lige pludselig det blev til for mange rode-billeder, så her har I lige udsigten fra mit soveværelse. Selvom jeg godt kan savne vores fantastiske udsigt i Demselv-huset, så kan jeg faktisk godt stå at falde lidt i svime over denne udsigt også.

Rigtig god aften til dig og dine

fredag den 13. april 2012

Nyt fra Idyl

Så er jeg langt om længe online igen, det er kæmpe fedt :o) Til gengæld så har jeg ikke spildt tiden med unødig surfing på nettet, de sidste par uger er blevet brugt flittigt, og vi er langsomt ved at få skabt os et rigtig dejlig hjem, men se selv med ;o)

 Så blev Idyl endelig vores, og selvfølgelig skulle vi holde en lille dåb på første Idyl-er-vores-dag... meget mere blev det ikke til vi skulle hjem og lade op til store flyttedag om lørdagen.
Og så blev det lørdag, jeg havde ALDRIG drømt om at jeg havde SÅ mange ting, hold da helt op, syntes efterhånden der er kørt nogle læs over broen, men der er stadig nogle læs der skal flyttes inden jeg er færdig.
Et par overraskelser dukkede op i løbet af flytningen. 
1. ingen skabe overhovedet, og vi kommer fra et hus fyldt med indbygningsskabe.
2. Idyl er ikke bygget til boksmadres på 140... ny madres til mor :o)

De første dage sov jeg i stuen, hvilket børnene nød. 100% total afslapning foran fjerneren.

Indtil videre har den store HANDY-WOMAN.... mig!!!! :o) fået samlet 3 skabe til børnene, en lamelbund til min nye seng, stor rumdeler og så har jeg fået hængt en enkelt gardinstang op, bliver nok snart nødt til at have investeret i et par Mascot bukser fyldt med håndværkerlommer :o) :o) :o)

Jeg glæder mig til at vise jer nye billeder fra vores dejlige hus... har ikke glemt jer der har vundet min give away, men mit krearum har givet lidt logistik-udfordringer, det kniber jeg kan komme rundt der nede..... der går nok liiiiige et par dage før vi løber tør for krea-ting ;o)
Jeg regner med at skulle bruge det meste af min weekend der ned, skal have sat ting på plads, sat dymo på alle mine kasse og så skal der selvfølgelig laves hygge også, så det bliver rigtig rart at sidde der nede.

Rigtig god fredag aften... 
min fredag aften skal gå med TOTAL afslapning på sofaen og måske et lille ekstra glas rødvin.
SKÅL
:o) :o) :o) :o)

fredag den 6. april 2012

Online igen og klar til at finde vinderne af min Give Away

Så er jeg atter online, men kun i begrænset omfang, har lånt mig til mobilt bredbånd. 
På næste fredag skulle jeg gerne være kørende igen.

Og så til den noget forsinket trækning af min Give Away
Idyl-børnene har været med til at trække de heldige vindere, i alt 11 stk.1. vinder: Æblemoster
2. vinder: Helle Jescika
3. vinder: Julie - Muselberg
4. vinder: Julie Søndergaard
5. vinder: Stine Hoelgaard
6. vinder: Eva-Maria
7. vinder: By Kirsti
8. vinder: By my dragonfly
9. vinder: Krilles Kriblerier
10. vinder: Fru Hygge
11. vinder: Sabrina

Stort tillykke til jer alle sammen, jeg har valgt at jeres gevinster skal være en overraskelse ;o) - sender I mig jeres adresse, så skal jeg sørge for at Posten får lidt at gå rundt med.
min mail adresse er lige her

Også et stort Velkommen til alle de nye læsere der er kommet til, jeg er glad og beæret over at så mange har lyst til at følge med her hos os..... og lige om lidt bliver der rigtig meget der skal opdateres her fra vores dejlige hus IDYL, så hæng endelig på.

Rigtig god Langfredag