fredag den 23. marts 2012

YES!!!!!!!

Fik lige taget mig sammen til både at få afprøvet en af mine ønske To Do'er og kreere tøj til Claras store aften... hendes første diskotek i klubben :o)

Blusen er en simpel kopi af en anden bluse fra H&M, pimpet med super fede hæklede stjerne, designet af Stine Hoelgaard opskriften kan du finde her, kunne slet ikke få stoppet med det pink, så der måtte også en halskæde til :o)
Nu glæder jeg mig til at få iført min smukke datter hendes nye outfit og få sendt hende af sted 
:o) :o) :o)Og så er det store X-factor finale, skal du også være med på en kigger????

torsdag den 22. marts 2012

Sommerfugle, tankemylder og ondt i maven

Det er sådan jeg har det lige nu!!!!!

Færdig med at planlægge og gøre klar til ferie, 
Ferien er afholdt.
Huset er blevet løbet over til den store foto session, for sørensen hvor er det lang tid siden huset har været så ryddeligt, pænt og med lidt friske blomster :o)

Der er faktisk ikke noget i min kalender for om en uge, hvor jeg skal rundt med børnene og dele ud, da det er deres sidste dag på skole og i børnehave.... og så fredag kl. 14 har jeg også en lille aftale!!!!!!

DER FÅR JEG NEMLIG OVERDRAGET MIN NYE, HELT EGEN, NØGLE

Det er på en og samme tid mega spændende, og så alligevel har jeg det rigtig mærkeligt, for det bliver en definitiv afslutning på de sidste 13 år sammen med børnenes far...... 
vi rykker til nyt uden masser af minder, noget nyt som vi glæder os rigtig meget til men også nyt, hvor "han" helt sikkert vil blive savnet og manglet, det er bestemt et nyt liv vi skal til at lære at leve både på godt og ondt.
Heldigvis flytter vi i Idyl, godt nok et navn vi selv har fundet på, men det kom til mig som et lyn, så der må være en mening med det, jeg vælger at tro på det er fordi ungerne og jeg komme til at få det rigtig godt og idyllisk ;o)

Kan ikke rigtig finde ud af, hvad jeg skal give mig til, kunne jo selvfølgelig pakke og gøre klar, gå i haven og klippe lidt roser og nyde det gode vejr, men maven siger nej til det hele :( 
så nu er min hæklekurv fundet frem, Oscar er hjemme og hygge og liiiiiige om lidt tager vi en gåtur ud i det gode vejr, mon ikke tankerne så tankerne kommer lidt på plads igen, og jeg får ladet op til at komme i gang.

Det er ikke meget jeg får skrevet hos alle jer søde bloggere, jeg kigger med fra sidelinjen og glæder mig over alle de spændende ting i får lavet, oplevet m.m. 
Jeg er helt sikker på at jeg atter finder roen til at sidde lige så stille og få kommenteret, det er bare ikke lige nu
så kære læser
hav lidt tålmodighed med mig :o)

Det er ikke kun mig der glæder mig, 
i dag har jeg endelig fået hjulpet Oscar med hans tældagened kalender, så kan han følge med i, hvor får dage der er, til vi flytter.
Den er blevet rigtig fint, og hvor har den lille fyr koncentreret sig om at tegne Idyl liiiiiige som billedet der har ligget ved siden af.

Ha' en rigtig dejlig dag med masser af solskin

onsdag den 21. marts 2012

Fraværende.....

- men nu er jeg atter tilbage :o)
Har været et lille smut på dem her:
sammen med dem her:
Jeps, nemlig mine 3 børn og deres far, det har været en super tur og vi er begge meget stolte over at have givet vores børn en fælles oplevelse til trods for omstændighederne - og ungerne har virkelig nydt  det.
Med denne udsigt:
Dejlig blå himmel det meste af tiden og ca. 10 grader i bunden, faktor 15 på kinderne og alligevel er vi alle kommet hjem med en dejlig sund kulør, det tager vi også gerne med :o)

Og så en lille smule billedeSPAM :o)

Som en ekstra lille godte, lå denne bog til mig i postkassen lige inden vi skulle til at køre på ferie, den er blevet kigget lidt igennem, kunne ikke dy mig. 
Nu skal den gemmes til næste weekend, hvor jeg jo flytter i IDYL :o) :o)
Den fantastiske bog jeg vandt hos Helle

Og nu glæder jeg mig til at komme rundt og se, hvad I andre har haft gang i, mens jeg har været fraværende.

Vi ses

fredag den 9. marts 2012

Nyt i min Krummelure-Butik

Nemlig de her søde Påskeæg

klik på billedet så kommer du direkte til min Butik
 Er du selv en knag med en hæklenål, så er opskriften fra Karen Klarbæk og er klar til at blive printet, hvis du trykker her

Mere held til mig

ja, tro det eller lad være, men så har jeg altså vundet en Give Away igen *:o)

Denne gang hos Helle's Rodekasse og se lige, hvad jeg har vundet:
Bogen skal indvies på bedst mulig måde, nemlig når vi er flyttet ind i Idyl. Jeg har tænkt mig at finde den lækreste opskrift og så skal der arbejdes i køkkenet og guffes til ungernes og min egen lille indflytningsfest..... GLÆDER MIG SÅ VILDT
- kunne ikke have vundet bedre gave :)

onsdag den 7. marts 2012

Victors bestilling... en super opfindelse

Så er jeg langt om længe blevet færdig med det projekt som Victor bestilte hos mig, nemlig en 

Mor & Far pude

Altså billeder af mor på den ene side, til når man er hos far og billeder af far på den anden side, til når man er hos mor......
Det er da GENIALT tænkt af en lille purk på 7 år

Her er det færdige resultat, som i dette øjeblik er sammen med børnene hos deres far, puderne er godkendt af dem alle, til stor fryd for producenten ;o)Det er ikke gået helt efter planerne, hvad angår transferen men jeg har valgt det går an. Det kan jo være at billederne på et tidspunkt skal skiftes ud.
De har hver især helt selv designet deres puder, billeder og tekst har Per og jeg sørget for som en overraskelse.

Har du også brug for en "gode minder pude" så værsgo at kopiere Victors geniale opfindelse.... 
det virker!!!

Rigtig god aften, 
min symaskine kalder og senere er det hækling i sofaen, 
hvad har du på programmet i aften???

torsdag den 1. marts 2012

Så heldig er jeg

Jeg har vundet denne skønne Give Away hos Trinepinesin

Smuk pung med en surprise inde i, nemlig denne svampe-nøglering. Skal på en lille shoppetur i morgen, der skal tingene helt sikkert indvides....
- Og så er jeg vild med kortet ;o)

Føler mig nemlig lige nu totalt som en vinder, er lige kommet hjem fra Claras og min ugentlige ridetime og i dag har jeg sprunget på min dejlige hest Lone.... jo sørme, ikke det helt store spring, men jeg gjorde det, kun under lidt pres fra Clara :o)
PS: til dem der ikke har fulgt med hele tiden så hører der det til min ridehistorie at for bare et år siden blev jeg helt panikslagen bare ved tanken om at skulle stå ved siden af en hest, så det har været meget grænseoverskridende at starte op
Jeg har ondt i hele kroppen,  men jeg er af den overbevisning at jo mere ondt det gør jo flere kalorier ryger der ;o)
Nu kan jeg med god samvittighed sidde her bag skærmen eller lægge mig på sofaen, det er helt sikkert jeg skal ikke lave ret mange flere badutspring i dag.

Rigtig god torsdag aften til jer der ude.