torsdag den 9. august 2012

Skøn dag i Madsbyparken

Tirsdag blev jeg ringet op af Idyl-børnene, som i denne uge er på sidste ferie hos deres far. de ville spørge om det var muligt jeg kunne levere hjemmebagte boller..... på cykel i Madsbyparken, så ville de sørge for fyld til bollerne. En dejlig invitation jeg bestemt ikke kunne sige nej til, heller ikke selv om det krævede en god cykeltur :o)

Onsdag drog jeg af sted, og sikken en dag vi havde. Dejligt vejr, med sol men ikke for varmt og en dag der stod på TOTAL HYGGE.

Jeg skal lige love for at der var sørget for det hele, jeg er før blevet beskyldt for at pakke aaaaaaaaaalt for meget når vi skulle nogle steder... altså af min tidligere bedre halvdel, men så se lige her:
Mad og kaffe i lange baner, og selvfølgelig en "soldatertelt" :o) Kan mindre måske gøre det???? 
-det tror jeg ikke :) :) :)

Dagens største succes:

og sikken en barnepige, i hele 10 minutter vidste vi lige præcis hvor vi havde alle tre Idyl-børn :o) og så var de så dejlige stille bag efter, det tog lidt på kræfterne.

Efter en dejlig dag ude og 24 km. på cykel, var jeg ikke så svær at få i seng. I dag står den på forberedelse til Claras fødselsdag, hun runder et skarpt hjørne på søndag, hun bliver nemlig 10 år!!!!!

Rigtig god dag til jer alle, når står den på lidt praktisk arbejde... 
og så måske en badetur senere på dagen ;o)

2 kommentarer:

  1. Sikke da en skøn invitation og en fantastisk dag I har haft - én af dem der kan leves højt på længe!!! :)
    Kh Tina

    SvarSlet
  2. sikke en skøn tur og en smart barnepige! Tillykke med Clara på søndag, hun får helt sikkert verdens bedste fødselsdag med dig som arrangør :D

    SvarSlet