torsdag den 23. august 2012

Lykke er.....

- at have Verdens dejligst børn :O)

I sidste uge kom jeg hjem til en fantastisk smuk buket blomster, en sød tegning og en helt overvældende seddel, alt sammen fra Clara... altså hende smuk-saggen på billedet ;o)

Og som om det ikke skulle være nok, så kom Oscar også hjem med denne smukke tegning til mig, det er næsten så mors øjne løber i vand....... 
-læg lige mærke til o'et i mor, han har altså sans for de små detaljer.
Billeder fra sidste uge, hvor vi pakkede aftensmaden og drog til stranden for at få de aller sidste solskinstimer med

Det skal slet ikke være nogen hemmelighed at livet som single-mor er MEGA hårdt, især efter 7 ugers sommerferie, hvor vi hverken har skulle spekulere på sengetider, madpakker, lektier og sport. 
Vi er vendt tilbage til hverdagen med alle dens gøremål, huskesedler, sport og alt det andet der følger med så, når dagen er omme er jeg træt og det er også blevet til nogen timers middagslur i den forgangne uge, men PYT!!!!! 
det er da alt sammen lige meget, når man bliver belønnet med dejlige smilende børn, smukke og rørende tegninger og et kæmpe kram (i ny og næ, de er ved at vokse lidt fra det der med spontane kram)

Jeg føler mig som Verdens heldigste mor, 
med Verdens dejligst børn, hvem ville ikke gøre det??????

6 kommentarer:

 1. Årh.....! Dem har du opdraget godt og kærligt <3. Jeg håber mine unger bliver lige så skønne som dine!
  Min dreng, på 2 år, kaldte på mig en aften da han lige var blevet puttet. Da jeg kom ind og spurgte hvad der var, sagde han "Møsser" og rakte begge arme op mod mig. Der blev mor lige lidt rørt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåhhhhh, sådanne øjeblikke er simpelthen uerstattelig, der er bare ikke noget der kan hamle op med sådan en stund :o) det tegner også godt med din opdragelse ;o)

   Slet
 2. Griner over din notits med hverdagens gøremål, sedler og lister. Står bare midt i det lige p.t., kan slet ikke komme op i gear efter en lang ferie *ha ha* Lavede ugens bommert i går, Anna skal på lejrskole om 14 dage og jeg har meldt mig til at køre en stak unger ned til lejrskolen. Vi snakker så om vi vi skal have med og Anna læser op fra listen. Så går der 2 min hvor efter jeg spørger Anna "Skal I så køre i bus derned????" OMG har jeg stress eller er jeg bare ikke nærværende :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 3. Åh sikke skønne unger - der findes ikke noget bedre end deres små kærlighedserklæringer - så kan man klare hele verden ;0)
  Ha' en dejlig dag
  Kram herfra

  SvarSlet
 4. Min svigerinde fortalte for et par år siden om en morgen hvor hun var kommet ind på yngste-datterens værelse for at vække hende. Hun havde kigget frem fra dynen og sagt (som det allerførste) "Mor, jeg elsker dig helt op i himlen".
  Da måtte moar knibe en lille tåre - også selv om sætningen måske ikke helt gav nogen mening ;o)
  Det er dejligt at læse, at du er glad for tilværelsen igen og at du nyder livet! :-)

  SvarSlet
 5. Man kan købe rigtig meget for penge, men INTET slår en gratis kærlighedserklæring. Super dejlige unger :-D

  SvarSlet