mandag den 25. juni 2012

Skøn weekend med masser af fødsesldag

Victor, den mellemste af Idyl-børnene, blev 8 år i lørdags - han er et rigtig Sankt Hans barn, hans 1 års fødselsdag blev fejret med bål på stranden og var den smukkeste Sankt Hans i 10 år, 
så må man godt kalde ham et Sankt Hans-barn må man ikke???
Victors 1 års fødselsdag var meget speciel, 
da han er født med en hjertefejl som krævede operation m.m. - du kan læse hans historie her
Victors 1 års fødselsdag, vejret var helt fantastisk - vores dejlige Sankt Hans Dreng
 
Vi har efterfølgende været rigtig heldige med vejret, har altid kunne være ude om aftenen og nyde det smukke bål, i år var ingen undtagelse... jo, vi fik skam også masser af regn i løbet af dagen, men hen under aftenen, da bålet skulle tændes var vejret ganske fint. 
Vi havde klædt os godt på og regntøjet var også pakket. Vi var lidt spændt på om bålet kunne brænde, men det kunne det, se bare billederne ;o)
Dejlig Sankt Hans aften med KÆMPE bål, bæverguf (ristet skumfidus med pålægschokolade og mariekiks klappet sammen) og en lille hyggerede til Clara og Bastian

Hele weekenden har stået på fødselsdag, og den er blevet fejret sammen med både mor og far :o) Far kom og sov hos os fra fredag til lørdag så han kunne være med til at synge morgensang for Victor. Victor havde et kæmpe stort ønske om at fejre fødselsdag på vores tidligere naboers mark, som vi plejer, så det gjorde vi selvfølgelig. Det plejer ikke at være så godt at køre efter Sankt Hans på naboernes mark, så jeg havde indlogeret mig på hotel Mørkholtvej :o)
Det var rigtig dejligt at kunne være fælles om at give ham endnu en uforglemmelig fødselsdag.
Vi havde egentlig regnet med at skulle vække Victor med morgensang på sengen, men Victor var ganske tidligt kravlet ned til far på sofaen.... både far og morgensang skulle have været en overraskelse :o)

Skøn fødselsdag, faster, fætter og onkel var i fuld sving med at bygge lego, andre hyggede med Wii... og efter sådan en fest, kan både far og søn godt blive lidt trætte.

Søndag fejrede vi fødselsdag for klassens drenge, sikken en fest. Vi havde inviteret til fodboldturnering på vores fodboldbane, meeeeeen det tillod vejret ikke, så vi var rigtig glade for at kunne lave laden om til indendørs fodboldbane ;o) Drengene nød det vidst også, påstod de ikke var trætte efter 5 timers fødselsdag, men det tror vi altså ikke på :D
Fødselsdag for klassens drenge, hvor den nye amerikanske fodbold blev indviet.
Håber vejret også var med jer!!!!

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige og glade dage I har haft alle sammen...! Tillykke med sønnike!
  *KNUS* fra Lisbet
  PS. Har sendt dig en mail...!

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne billeder af nogle rigtigt hyggelige dage!

  Kh
  /Christina ;D

  SvarSlet
 3. Hej Jill
  Sikke lækre billeder af en skøn weekend
  Dejligt at du og far stadig
  kan være fælles om fødselsdage
  Kram

  SvarSlet
 4. tillykke med ham :D Sikke en dejlig dag i har haft! Skønt med skønt på...

  SvarSlet
 5. Dejlig fødselsdags-weekend ♥
  Tillykke med ham ...

  SvarSlet